Vi tilbyder

Hos DB Malerservide kan vi tilbyde at løse mange forskellige opgaver.

Teamet bag DB Malerservice, fanger bredt og derfor tilbyder vi hjælp til mange forskellige maler relaterede opgaver. Du skal ikke være bange for at vi ikke kan løfte opgaven for vores ansatte har hver deres speciale inden for malerfaget.

Her under kan du se nogle af alle de forskellige maler opgaver vi tilbyder.

Total malerentreprise

Vi klare opgaven fra rå vægge til færdig produkt.

Db Malerservice er din total leverandør inden for total malerenterprise.

Når fundamentet er sat og de rå vægge står klar er det op til maleren at få spartlet væggene så de er klar til væv – filt – speciel tapet og efterbehandling. Det kræver præcision og omhyggeligt arbejde at gøre overfladerne flotte og glatte og at få alle hjørner til at stå skarpt. I nye huse overlader den stramme arkitektur sjældent noget til tilfældighederne – og her er det nødvendigt at kunne levere et kvalitet produkt der står knivskarpt.

En skarp finish.

Det er alt fra de perfekte lofter og vægge til gulve, vindueskarme, lister – paneler. Det skal emme af kvalitet. Får sat den sidste finish på nybyggeriet.

tlf 40 14 61 77

Maling af lofter

Et loft skal se flot ud
Vi benytter altid kun kvalitets maling og vælger maling med omhu og hvor i huset lofter skal males.
tlf 40 14 61 77

Opsætning af væv

Trænger væggen til nyt liv?
Væv er en rigtig god løsning til dine vægge det skaber en floten fin struktur flade og samtidig holder væven sammen på underlaget og forhindrer på den måde synlige sprækker og revner. Vævarbejdet s udføres så overgangene ikke ses. Her betyder det meget alt at spartel arbejde er 100% i orden.
tlf 40 14 61 77

Opsætning af designer tapet

Opsætning af special Tapet
Vil du havde det anderledes? Har du i stedet et ønske om at få tapetseret din væg eller dine vægge med mønster eller andet speciel tapet, Eller dit eget print. Kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale. Så rummet får det rigtige look.
tlf 40 14 61 77

Maling af hus

Trænger huset til et løft Trænger dit hus til en opfriskning efter, at have modstået det barske danske vejr gennem flere år?. Et hus kan hurtigt få et nedslidt udtryk, hvis det ikke får den kærlighed, som det skal bruge. Ved at få udført korrekt malerarbejde med de rette produkter, sikret du et sundt og flot hus. Dette er ikke kun en investering i dets udseende, men også i at øge boligens værdi.
tlf 40 14 61 77

Sprøjtemaling af trælofter

Trænger hele din træloft til en gang sprøjtemaling?
Har du lofter fra 80èren men ikke gider udskifte dem. Så kan vi hjælpe dig. Vi har egen professionel sprøjte som kan få dine lofter til at se rigtigt flotte ud. Når man anvender sprøjten i stedet for pensel eller rulle er at du får ens struktur og en hel glat overflade.
tlf 40 14 61 77

Flyttelejlighed

Står du over for at skifte bolig ?
Hos DB MalerService tilbyder vi at stå for den totale maling af en flyttelejlighed eller lejebolig. Vi ønsker at henvende os til både lejere, udlejere og boligforeninger, der ønsker en skarp pris på en komplet løsning ved fraflytning, Så lejemålet kommer til at stå kniv skarpt.
tlf 40 14 61 77

Maling af Vinduer

Trænger dine vinduer til nyt liv?

DB MalerService maler vi mange vinduer, og vi er super gode til det. Vi hjælper også gerne dig, og hvis du ønsker det, kan vi rådgive dig om, hvordan dine vinduer kommer til at leve længere og se pænere ud. Uanset om du vil have farven på vinduerne ændret, frisket op i samme farve. Så klare vi opgaven for dig.
tlf 40 14 61 77

Maling af vægge

Trænger huset til nyt liv?
Vi benytter altid kun kvalitets maling og vælger maling med omhu og hvor i huset væggen skal males. Da det er bedst med en høj glas på belastede områder. Nemmer rengøring. En farvet væg kan fremhæve rummet utroligt meget så møbler og rum kan, blot ved hjælp af maling. komme til at syne større og lysere. Vi rådgiver og finder i fællesskab med dig den bedste løsning.
tlf 40 14 61 77

Maling af træværk – panel

Skift indhold
tlf 40 14 61 77

Opsætning af tapeter

Opsætning af tapet kan være noget af en opgave hvis du ikke er van til det. Hvis du har brug for hjælp til at sætte tapet op så gør vi det gerne for dig. Så kan du bruge tiden på det du er bedst til.
tlf 40 14 61 77

Opsætning af filt

Filt kan anvendes på lofter og vægge.
Filt er en rigtig god løsning til dine vægge og lofter det skaber en flot ensartet flade og samtidig holder filten sammen på underlaget og forhindrer på den måde synlige sprækker og revner. Filtarbejdet s udføres så overgangene ikke ses. Her betyder det meget alt at spartel arbejde er 100% i orden.
tlf 40 14 61 77

Maling udendørs

Vi tilbyder maling udendørs så du kan skabe nyt liv udvendig.

Maling udendørs kan dække over flere forskellige opgaver. Maling af træværk på dit hegn, træhus, facade maling, maling af vinduer, maling af tag eller sokkel, udendørs kalkmaling eller maling af terresse. Det første vi kigger på når vi afgiver bud på maling udendørs er, om der er algebegroning, eller træet eller puds skal udskiftes. Hvis det er træ du har udvendigt så kan det både klæde og beskytte dit træværk med en omgang maling. Huse der ser trætte ud i malingen har ofte også en mere ubeskyttet overflade og kan nemmer tage fugt ind i træværket. Hvis dit hegn mangler maling eller træbeskyttelse / Imprægnering så kan udtrykket i hele have bære præg af det trætte udseende og måske bruger du haven mindre end hvis dit træværk sprudler af farve og friskhed. Hvis du har brug for at få malet facaden på huset så findes der i dag mange gode malinger der både kan beskytte og holde din facade og sokkel flot i mange år. Med den rette facademaling kan du via den nyeste nanoteknologi opleve at din facade virker selvransende, da begroninger og smuds bliver vasket af når det regner på din facade. Dette kan være en stor fordel hvis du har facader der nemt bliver tilsmudsede på grund af beplantning eller vej smuds. Uanset om du skal have malet udhæng, vindskeder, hus eller hegn så klare vi alt udendørs maler arbejder. Når du bruger en professionel maler så er du sikker på at malerarbejdet bliver udført så malingen bliver hængende længe efter arbejdet er udført.
tlf 40 14 61 77

KABE / Farvet spartel

KABE – Indfarvet Spartel.
Løsningen hvis du vil prøve noget anderledes. Indfarvet spartelmasse er løsningen, hvis du vil give dine vægge et mere råt og rustikt look med mere struktur og livsamt små farveforskelle. Sådan lidt som det oftest ses i newyorker-lejligheder, der er indrettet i gamle fabriksbygninger –Der altid en væk i huset man kan anvende denne løsning. For også væggen til at bryde fladen.
tlf 40 14 61 77

Sprøjtespartel

Spartel arbejde har aldrig været nemmere.
Vi tilbyder sprøjtespartling med egen maskiner, hvilket er utroligt effektivt og giver et ensartet resultat om det er på væg eller loft Sprøjtespartling er derfor både den bedste og hurtigste løsning, når du skal have spartlet større områder.
tlf 40 14 61 77