Om os

Historien om DB Malerservice

Dorthe der står bag DB Malerservice stiftede virksomheden i sommeren 2020. Efter at Dorte i mange år har arbejdet som maler blev drømmen om at blive selvstændig realiseret. Der lå mange overvejelser bag men familen mente at det var tid til at Dorthe skulle ud og stå på egne ben.

Dorthe har i mange år malet alt både udvendigt og indvendigt og det er blevet til hundrede vis af kunder gennem årene. Kontakten med kunderne, kvalitets arbejde og høj service er grundstenene hos DB Malerservice. 

Historien om os Hos DB malerservice

Hvorfor vælge os?

Fordi vi har hjulet kunder i mere end 12 år

Når vi skal hjælpe en kunde med at udarbejde et tilbud, kommer vi  med vejledning og gode råd, Vi byder altid ind med løsningsforslag.

Det er vigtigt for os, at du følger og er tryg ved situationen og kan mærke, at vi er professionelle og har intentioner om at løse din opgave. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi køre på hele sjælland

Vi befinder os i Næstved Men køre 70% i disse byer Køge, Næstved, Nykøbing Falster, Ringsted og Slagelse , men kører gerne ud til kunder på hele Sjælland – Så tøv ikke med at kontakte os.

Det hele om DB Malerservice

Når du vælger DB MalerService Aps – Er det din Garanti for kvalitets Maler arbejde

Malerfirmaet DB MalerService er en virksomhed med et solidt fundament. Hos os er kvaliteten derfor i top. Alle vores malere har virkelig stor faglig stolthed og går aldrig på kompromis, når vi løser en opgave for dig som kunde
Her er du i de bedste hænder.

Det skal være en fornøjelse at få udført malerarbejde af DB Malerservice. Hvilket vores anmeldelser også vidner om.

Vi nægter at få en utilfreds kunde. I firmaet har vi virkelig meget fokus på kommunikation, godt håndværk og virkelig godt kvalitet.

Vi står 110 % inde for det produkt vi leverer til dig som kunde og du får altid leveret til tiden, Vi bruger kun andekendte produkter for at sikre en høj kvalitet.

Vi ved at det bedste kvalitet kræver grundig forberedelse og forarbejde. Det rigtige forarbejde kan tage sin tid, det er vi meget opmærksomme på. Vores dygtige malere vil hellere bruge lidt længere tid, og på den måde sikre, at du får det resultat du har drømt om.

Kommutation er vigtigt for os. Fra start til slut er alle informeret om hvad der skal ske hvornår og hvad der skal gøres. Dette gør det samlede arbejdet nemmere for alle.

Vi holder altid dig som kunde informeret om projektets forløb fra start til slut, og klarer alt fra mindre opgaver til de helt store renoveringsprojekter.

Persondatapolitik hos DB Malerservice APS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Db MalerService ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Db MalerService ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Anmelder vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.db-malerservice.dk er Dorthe Bjergsted, Toften 13, Mogenstrup 4700 Næstved.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Facebook.

Vi har vores hjemmeside hos webhostning.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i webhostning.coms datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@dbmalerservice.dk.