Maler I Ringsted

Malerfirma Ringsted

Flotte nymalede vægge til en fair pris.

DB MalerService tilbyder professionelt malerarbejde i dit nærområde, Ringsted.

Bag DB Malerservice står et team af professionel og venlige malersvende. De glæder sig til at komme i gang med alle dine maleropgaver.

Hos DB maler service ligger fokus på, kvalitet, godt håndværk, højt service niveau sammen med fornuftige priser. Du kan sagtens finde et malerfirma i Ringsted der er billigere  eller dyrere, men vi ønsker at være det bedste malerfirma Ringsted.

Din maleropgave bliver udført som om det var i vores eget hjem, til perfektion og så du er tilfreds.

Din maler i Ringsted.

Som din maler i Ringsted, sørger DB MalerService for alle dine malerbehov.

Dine ønsker og malerbehov er top prioritet for vores team. Vi gør alt, for at du som kunde er glad og tilfreds med arbejdet der er udført.

Du møder kun venlige og dygtige malersvende der tager sig god tid med både klargøring, maling af dine vægge, samt oprydning. Vi ved, at det giver et flottere og mere holdbart resultat at gøre tingene ordentligt fra starten.

Du skal kun tænke på at gøre rummet klar til maleren kommer. Herefter skal du ikke tage dig af mere. Maleren sørger for at dække af så dit gulv og kontakter ikke bliver svinet til eller ødelagt. Maleren står for klargøringen af dine vægge. Det indbefatter, rengøring af væg, loft, panel. For derefter at spartle huller og ujævnhedder ud. 

Når fladerne er klar, maler vi to gange. Vi benytter kun kvalitetsmaling, Robust 5 fra Dyrup i Ringsted. Denne kvalitetsmaling har en lækker, mat finish, og som samtidig er miljøvenlig og godkendt af svanemærket.  Derfor får du et flot og miljøvenligt resultat.

Se nogle af vores tidligere opgaver

Maler ringsted - 4100 Ringsted kommune

Vælg et lokalt malerfirma i Ringsted

Når du skal vælge hvilket malerfirma i Ringsted, du skal bruge. Kan du med fordel overveje nogle af følgende ting inden du træffer dit valg.

Alle disse ting gør en forskel for dit lokalområde. Derfor bør du overveje og undersøge dette. Det kan sparer dig for mange ærgelser hvis du tjekker malerfirmaet før du bestiller dem til at udføre arbejdet.

Garanti og betaling

DB Malerservice giver 100% Tilfredshedsgaranti. Kvaliteten af malersvendenes arbejde er så god at du ikke behøver at bekymre dig om slut resultatet.

Ligeledes modtager du først en regning når arbejdet er udført. ved større maleropgaver kan en bankgaranti komme på tale.

DB Malerservice 100% tilfredshedsgaranti