Maler I Nykøbing Falster

Malerfirma Nykøbing Falster

Vi har focus på miljø og godt håndværk.

Når du skal have malet dit hjem, spille kvaliteten en afgørende rolle.

Er du lige flyttet i ny bolig i Nykøbing Falster og leder efter et malerfirma, der kan male hele boligen eller lejligheden indvendigt? Trænger væggene i din nuværende bolig til at få besøg af en maler – og måske en ny farve? Eller det udvendig.
Trænger det til en for friskning. 

DB MalerService maler I Nykøbing Falster, og vi har altid fokus på dine ønsker samt det gode håndværk, hvor der er fokus på detaljen. På den måde får du som kunde det flotteste og bedste resultat. Derudover benytter vi kun miljømærket vægmaling, så dit indeklima og vores miljø skånes.

Hvordan ens vægge tager sig ud, gør en stor forskel for ens hjems samlede udtryk. Hvis du har boet længe i din bolig, har sikkert gennem tiden været vidne til den store forskel på før og efter dit hjems vægge stod med nymalede vægge. Den store forskel er til at tage og føle på – både i forhold til, hvis dine vægge så triste ud eller måske var decideret ødelagte, men også i forhold til eksempelvis skift til en ny farve. 
Nymalede vægge kan være med til at skabe dit perfekte hjem og få dit personlige udtryk frem, eller de kan udfordre dit ønskede æstetiske udtryk ved at fremstå sjuskede og ufærdige.

DB malerservice Nykøbing Falster